Vi udvikler og øger kommunikationskompetencerne hos dine medarbejdere, mens I koncentrerer jer om resultaterne

Coaching og målrettet 1:1 udvikling

I en stærk og ambitiøs salgsorganisation skal medarbejderne hele tiden løfte sig kommunikativt. Også når det går stærkt.

Udfordringer skal bearbejdes, perioder med lavt “salgsselvværd” skal håndteres og kommunikationsambitionerne skal stimuleres. For der ligger et kæmpe uforløst potentiale her.

Hvad enten det handler om sælgere, rådgivere, fagspecialister, servicemedarbejdere eller teknikere med kundekontakt, så er kommunikationen med kunden, helt afgørende for virksomhedens omsætning, kundens oplevelse og medarbejderens personlige succes og tilfredshed i jobbet. Vi udvikler og øger kommunikationskompetencerne hos dine medarbejdere, mens I koncentrerer jer om resultaterne. Når det kommer til salg og kundekommunikation giver det ikke altid mening at lave et fælles salgstræningsforløb, men et individuelt udviklingsforløb.

Skab øjeblikkelige resultater med 1:1 coaching

Gennem et intensivt personligt trænings og coachingforløb, sætter vi fokus på medarbejderens udfordringer og/eller ambitioner og mål og får medarbejderens kommunikationsegenskaber ,til at matche de stærke faglige egenskaber.

Du vil opleve en medarbejder, der rykker sig markant under coaching/ træningsprocessen. De vil få adgang til træningsmateriale inden for deres fokusområde og de vil hver gang gå hjem med forpligtelser, mål og øvelser, så de vil skabe skabe synlige resultater, allerede under forløbet.

Ring til Alexandra og tag en snak om mulighederne for et intensivt 1:1 forløb

Kontakt