Jeg gider helt oprigtigt ikke at købe hos en sælger, der ikke vil sælge. En sælger som er lidt ukomfortabel i salgsrollen og ikke tør udfordre mig, hvis jeg er i gang med at vælge en forkert løsning. En sælger som stiller mig standardspørgsmål og taler mig efter munden.
Det gør mig utryg og energien siver ud af mig.

Men jeg gider heller ikke en sælger, som vil sælge for enhver pris. En som ikke lytter, ikke spørger ind til mine behov, ikke respekterer mine grænser eller gider bruger energi på at finde mig den helt rette løsning. Det gør mig utryg og irriteret.

Jeg vil købe af en person som står ved det som han/ hun er (en sælger). Ønsker at bruge tid og energi på at finde det helt rigtige produkt til mig. Oprigtigt er interesseret i mig, svarer mine mails, udfordrer mig på mine valg, strammer sig an og hviler i at vi nok sammen skal finde den rette løsning.
Det gør mig tryg og fuld af energi (og får mig til at vælge løsningen, -også selv om jeg måske kunne finde en bedre eller billigere et andet sted)