Kunderne siger...

"Over the last couple of years, I have had the opportunity to use Alexandra’s services with regards to sales training and general development of my sales team.Initially we started with the course “Sales Camp”, which gave us a solid foundation for our future sales. Alexandra’s ability to “read” my sales team, quickly transformed her work into individual sales coaching – a service that I have used extensively.Over time Alexandra has almost become a part of my sales team, She has facilitated several team meetings as her ability to understand key issues, to predict and identity potential conflicts, and her understanding all members of my team, has made those meetings very productive and positive.With Alexandra we received the sales knowledge, energy, motivation and support exactly as needed; this helped us to deliver our sales results and gave great value for money."

Carsten Rasmussen, Adm Direktør IFM Electronics

"En exceptionel god oplevelse, som har vendt rundt på alle vore forestillinger om salg. Mit team og jeg selv inkluderet havde en forestilling om, at vi skulle blive bedre til at sælge. Det som skete var, at vi fik redskaber til at hjælpe vore kunder med at få opfyldt det behov, som de kommer med og som de forventer, at vi kan hjælpe dem med. Denne grundlæggende forståelse for salg har givet alle fornyet energi og redskaber til at være tryg i dialogen med kunderne. Og så kunne det reelt ses på bundlinjen allerede efter den første uge! Jeg kan varmt anbefale Livingsales"

Lene Wang Kristensen, Adm. Direktør Hårklinikken Europa

"Selv efter mit 10 år lange samarbejde med Alexandra Svarre vil jeg stadig påstå at hun er noget nær den bedste sælger jeg har mødt på min vej. Udover at hun selv behersker alle salgets facetter til topkarakter, formår hun samtidig med sin store energi og entusiasme at få andre med sig. Hun er en overbevisende formidler, som i kraft af egne salgserfaringer og store talegaver, motiverer andre til at gøre det lille ekstra som gør den helt store forskel i en given salgssituation."

Pernille Pedersen, Branch Manager Kelly Financial Resources

…"The complex sales training program “SALES CAMP” significantly contributed in the transition period of restructuring our department and in the implementation of new HR structure of the department. Throughout months of intensive trainings Mrs Alexandra Svarre Nielsen reached following results:

  • Increased conversion rate with new leads on YTD base with growing trajectory
  • Increased revenue by the successful execution of converted leads
  • Increased confidence of Sales Consultant
  • Managed to change sales approach of Sales Consultants to potential clients
  • Trained Sales Consultants for cross-selling services and utilising the business potential of each lead”...

Tomas Csobonyei, Director of Business DevelopmentRAK FTZ Management

Living Sales’ træning er baseret på sidste nye viden om salgspsykologi, hvilket har givet os et unikt indblik i vores egen samt kundens hjerne, og hvordan vi får skabt de kroge, som salget skal hænges op på; tryghed, vigtighed, begejstring og bekvemmelighed.Øvelser mellem modulerne samt rollespil mellem alle deltagere holdt os på tæerne og fik os godt i gang med at afprøve de nye færdigheder. Alexandra som underviser er levende og brænder for det

Mette Boegh-Nielsen, Vice Administrerende Direktør Bosch Rexroth

"Hos FOMO har vi lavet et træningsforløb med Alexandra Svarre, Living Business.Hovedfokus for indsatsen var mødebooking via telefon, hvilket er en vital kompetencefor vores salgskorps. Alexandra er meget levende, engageret og engagerende, indsigtsfuld ogen dreven facilitator.Resultaterne af træningen er gode, og Alexandra får derfor mine bedste anbefalinger."

Fini Tvingsholm, Salgschef FOMO

"Efter mere end 10 års samarbejde, kan jeg give Alexandra mine allerbedste anbefalinger. Alexandra har fantastiske salgs og træningsevner og har med stor succes udviklet forretningsmuligheder og skabt resultater gennem forskellige salgskanaler og aktiviteter."

Henrik Bruun, Country Manager Kelly Services

“Alexandra er levende og inspirerende. Soho Nomads havde inviteret hende til at holde foredraget “sælger er ikke noget du er, det er noget du gør” og man får virkelig lyst til at sælge efter det foredrag."

Nils Lundvang Soho Nomads

Opsøgende salg er ofte en iværksætters største frygt. Den formåede Alexandra at afmystificere og ligefrem erstatte med en lyst til at tage fat på at sælge.En af deltagere på den tre times workshop udtalte følgende: ”Jeg har fået mange værktøjer og jeg glæder mig til at prøve det af i praksis. Jeg ville ønske at du snart kommer igen”.Odense IværksætterService giver hermed Alexandra de bedste anbefalinger.

Laila Burcharth Odense Iværksætterservice

"Alexandra udstråler utrolig stor viden og erfaring om salg. Hun ved ALT om salg. Jeg kan komme med hvilken som helst bekymring, forhindring eller undskyldning som Alexandra let hjælper mig at håndtere med nye kreative måder. Jeg har lært så meget nyt om salg og har fået en ny professionalisme i min forretning.. Jeg anbefaler Alexandra Svarre hvis du, din forretning eller dit team ønsker en kompetent salgscoach der kan booste salget -hurtigt. Lad være med at udsætte det , -DET er dyrt."

Sanina Kurstein, Direkør Sensio

I forbindelse med en pitch boot camp for startups i efteråret 2018, brugte jeg Alexandra Svarre som underviser. Med Alexandras høje energiniveau fik hun deltagerne op af stolene, engagerede dem, trænede deres pitch med dem flere gange og motiverede dem til at gå hjem og øve sig endnu mere. Deltagerne fik meget håndgribelige værktøjer til, hvordan de kan forbedre deres pitch / salgstale.

Margit Lind, Head of Impact Business Dansk Iværksætter Forening

Jeg deltog i foråret 2019 på SalesCamp med Alexandra Svarre og har kun ros at sige om det.Det var simpelthen intet mindre end en lille revolution for mig.Jeg er selvstændig indenfor det kreative felt og mit udgangspunkt var den klassiske "jeg er overhovede ikke sælger - det kan jeg ikke finde ud af" - blandet med en generel modstand mod "den irriterende sælger"-type.Men den overbevisning fik dette forløb i den grad rokket ved! Jeg lærte både helt basale praktisk håndgribelige teknikker, men, måske mest af alt, det der gjorde det så fantastisk er at jeg fik rusket godt og grundigt op i et fastlåst mindset og kastede mig ud i at prøve en ny tilgang til at opsøge kunder - og det virkede!Jeg landede faktisk kunder allerede mens jeg var på SalesCamp, et forløb som varer 4 mdr, så jeg betragter udgiften som indtjent igen med det samme.Alexandra er en superdygtig formidler, hun er engageret og fik os alle med, ved sin smittende energi og entusiasme. Hun har lang erfaring at trække på og giver det videre på en direkte og brugbar måde, så jeg kom fra kurset med en masse ny viden og ikke mindst med en ny indstilling til hvordan jeg kan drive min egen forretning bedre, ved selv at være opsøgende på en proaktiv men ærlig måde. Holdet var sammensat af både selvstændige og folk i sælgerjob der ville efteruddanne sig, et rigtig godt grundlag for at der blev udvekslet erfaringer imellem en bred palette af kompetencer, hvilket også var med til at kurset havde så høj kvalitet.Jeg kan anbefale det til alle !

Mette Lindberg, Koncept designer & ejer SpaceMatter

Alexandra leverede en aldeles fremragende figur som underviser i ”Salg”, da hun var tilknyttet vores forløb for IT-iværksættere. Hun er en levende underviser og salgstræner, der med sin behagelige fremtoning og faglige skarphed fanger kursisterne. Alexandra var hurtig til at forstå vores kursisters forskellige software og hardware løsninger, hvor hun identificerede nye muligheder, og gav dem konkrete redskaber til at få lukket handlen. Vi vil rigtig gerne bruge Alexandra igen og samtlige af ”vores” kursister har efterfølgende leveret meget positivt feedback.

Jørgen Lynge & Jacob Gottschalk Marling Share Fifty 5

Alexandras workshop ”Et kursus i stærk forhandlingsteknik” i DBWD i maj 2017, blev en stor succes. Alexandra har en enestående evne til at brænde igennem, engagere og inspirere sit puplikum. Hun leverede en professionel, gennemtænkt og velforberedt workshop, på højde med de bedste speakers.Udtalelser fra deltagere:”Alexandra brænder virkelig igennem. Hun er helt sikkert på højde med nogle af de bedste speakers vi har hørt i DBWD regi. Hun var nærværende, inspirerende, overraskende, skarp og underholdende. En fantastisk formidler”“Alexandra er SUPER foredragsholder/underviser. Hun taler på en måde hvor alle kan være med og hendes talk kan omsættes og bruges i mange situationer. Det var super med Case studies. Først tænkte jeg “åh nej, ikke cases” men det var faktisk en super øvelse”“Koncentreret og intenst jeg fik virkelig noget ud af det. Dejligt med nogle teknikker jeg helt sikkert vil tage med mig”

Sine Sofie Nyholm Friis, Bestyrelsesformand Danish Business Women Dubai