Den stærke kundesamtale, sublim kundeservice, sussesfulde forhandlinger… Det hele handler om kommunikationsevner. Og med bare små ændringer, kan skabes store forandringer.

Ikke mere nyttesløs salgstræning og “døde” salgsmodeller:Vi gider ikke at lave undervisning, hvor 99% er glemt i det øjeblik lyset slukkes i undervisningslokalet. Det nytter heller ikke at træne i de samme velkendte salgsteknikker. Sælgerne kender dem og orker ikke at høre om dem mere..Og kunderne…..De vil have menneskelige, kompetente og ambitiøse rådgivere, som lytter, udfordrer og VIL kunderne. Og som er dygtige til at verbalisere værdien af løsningen, I et sprog som de forstår. Et unikt sted hvor dyb faglig specialistviden, møder stærke kommunikationsegenskaber. Og rykker kundernes forretning. Ingen kunder gider at blive “kørt igennem” en død salgsmodel” og blive tiltalt med indoktrineret salgsretorik. Så kan vi jo lige så godt købe på nettet. Og der vil vi ikke hen…Men…Løsningen er selvfølgelig heller ikke at lade sælgerne “sejle I deres egen sø”. De bruger allerede nok tid alene på landevejen og har brug for at blive stimuleret, inspireret, udfordret og løftet i salgsfaget. Der bliver brugt ALT for få ressoucer på at træne og udvikle sælgere.

Det skal være fedt at blive udviklet som sælger. Vi udvikler os som mennesker, vi løfter kundernes forretning, vi skaber muligheder, vi bliver ambitiøse på kundernes og vores egne vegne og danner masser af nye relationer.Lad os være ambitiøse og løfte salgsfaget væk fra et (til tider) kedeligt renommé og op på et niveau, hvor kunderne slet ikke kan undvære os. Fordi vi virkelig skaber tydelig værdi.Efter en 25 års International salgskarriere skabte jeg livingBusiness.Fordi det er det en dygtig sælger kan.Skabe levende forretning.Efter 25 års studier af stærke sælgere, performance, salgsledelse og salgskultur, var målet at skabe trænings og udviklingsforløb som virksomheden ikke KAN undvære. Fordi det skaber enestående resultater og rykker salgskulturen, ambitionerne og passionen for faget markant.Og jeg ser hver dag hvordan organisationer, kunderelationer og sælgere liver op, løfter sig og skaber markante resultater. Når man gør salgsorganisationen levende.