Derfor oplever deltagerne så store fremskridt!

Magien fra træningslokalet flytter ind i hverdagen – og skaber resultater:

Der opstår en magi i et træningslokale, når det pludselig går op for deltagerne hvor meget man reelt kan rykke, blot ved ganske få ændringer. Man bliver høj, motiveret, ambitiøs og videbegærlig.

Men hvordan får man den magi til at vare ved? Hvordan får man den nye viden og de nye redskaber til at leve i hverdagen? Og skabe resultater?

Det hul lukker LivingBusiness. Med et unikt sammensæt forløb, som er lige så ambitiøst mellem træningsdagene, som under, vil du mærke at du rykker comfort zone, vaner og resultater. Dag for dag.

Du får styrket dine menneskelige og salgsmæssige egenskaber betydeligt:

Vi arbejder med udgangspunkt i de egenskaber der kendetegner de mest succesfulde sælgere. Ikke døde salgsmodeller.

Det betyder at du, udover at få styrket dine salgs og kommunikationskompetencer markant, vil arbejde på egenskaber såsom mod, robusthed, empati, menneskelig forståelse, stærke relationskompetencer osv.

Du vokser ind i salgsrollen på en ny måde:

Salg er ikke en rolle du påtager dig når du går på arbejde. Det er ikke en udklædning med et tilhørende manuskript. Det er DIG der ønsker at hjælpe dine kunder, skabe udvikling og rykke forretningen markant. Til glæde for begge parter.

Denne følelse opstår helt naturligt, når du får en rigtig forståelse for salget og den vigtige brobygger vi som sælgere er. Jeg arbejder med sælgere og grupper som tidligere har følt sig “forkerte” i rollen og som ved at arbejde med salget på denne måde, oplever kraftig motivations og energimæssigt løft og ser muligheder i deres job, som de ikke tidligere har oplevet. Det rykker både på det menneskelige og på det økonomiske niveau.