Hvad skal jeg vælge?

Hvilket forløb skal jeg vælge, hvis jeg gerne…

Find dig selv i grupperne nedenfor og se hvad jeg vil anbefale dig:

Erfaren sælger:

Er du en erfaren sælger, som vil løfte dig endnu mere i salgsfaget på en helt ny og unik måde, så skal du på Sales Camp. Her får du en personlig målsætningssamtale, udviklende live træningsdage, målrettede moduler, skarpe øvelser og et helt nyt salgsnetværk. Læs om Sales Camp – erfarne sælgere her

 

Ny sælger:

Er du ny sælger og vil have lagt et stærk salgsfundament og i gang med at få skabt nogle salgsresultater, så skal du på Sales Camp ny. Forløbet inkluderer både personlige målsætningssamtaler, stærke moduler, øvelser og et helt nyt netværk af andre nye inden for salgsfaget. Læs om Sales Camp for nye sælgere her:

 

Iværksætter:

Er du iværksætter og gerne vil have gang i forretningen, lære hvordan man sikrer sig møder, lukker salg og sikrer forretningen mange år ud i fremtiden,  så skal du på Sales Camp. Læs om Sales Camp Iværksætter her

 

Rådgiver, intern sælger, kundeservicemedarbejder…:

Er du rådgiver, intern sælger, eller anden fagperson der vil lære elementerne i ”den stærke kundesamtale”, så skal du på communication camp. Her udvikles du inden for relationsskabende kompetencer, fundamentet i den stærke kundesamtale, bearbejdning af indvendinger, sublim kundeservice og det at kombinerer faglig specialistviden, med den commercielle forståelse. Læs om Communication Camp her.

 

Ønsker du et individuelt salgscoaching forløb:

Er du ny eller erfaren sælger og ønsker du at udvikle dig på nogle specifikke områder, hvor du gerne vil have den personlige tilgang og ikke ønsker udviklingen sammen med andre, så skal du vælge Sales Target, eller alternativt personlig salgscoaching.

Er du på udkig efter foredrag og workshops:

Arrangerer du workshops, foredrag og undervisning for sælgere, iværksættere og andre som er afhængige af at mestre ”den stærke kundesamtale”, så overvej én af følgende foredrag, som begge også kan laves som workshops med øvelser, gruppeopgaver mm

Foredraget “har vi helt glemt at vi sælger til mennesker?”

Foredraget “Elsk salget eller luk forretningen”

 

Skræddersyede firmaforløb

Er du leder, HR eller anden der er ansvarlig for at udvikle salgsorganisation og kan lide hele filosofien og tilgangen her på siden, men vil gerne have lavet et skræddersyet forløb, så ring til Alexandra Svarre. Så finder vi sammen det helt ideelle til din organisation. Men læs gerne om mulighederne her.

Produkter

Alexandra Svarre har coachet og trænet hundredvis af sælgere, ledere og specialister i brancher som elektronik, teknik, service, forsikring, finansiering, reklame og rådgivning.