fbpx

Om LivingBusiness

LivingBusiness er startet af Alexandra Svarre, der har en 25 års international salgskarriere bag sig. Hun har trænet hundredevis af sælgere, specialister, servicefolk, iværksættere og ledere i stærk kundekommunikation og ser hver dag, hvilken betydning det verbale kommunikationsniveau, har for en virsomheds succes.

Passionen for salget og "det stærke kundemøde" startede det hele

Mit navn er Alexandra Svarre. Med base fra London, København og Dubai, har jeg arbejdet med mere end 30 nationaliteter, samarbejdet med og solgt til nogle af verdens største organisationer og trænet hundredevis af sælgere inden for flere brancher.

Jeg har set og hørt det meste inden for salg. Arbejdet med iværksætteren for hvem det opsøgende salg i starten er en udfordring, men ender med at blive kilden til succes. Styrket sælgere til at hvile 100% i faget og løftet deres salgskompetencer til helt nye højder.

Dygtige sælgere og forhandlere skaber udvikling og rykker samfundet hver dag. Min mission er, udover at løfte det generelle salgsniveau, at skabe respekt omkring faget. Vi skal være stolte over den forskel vi gør som sælgere. Men det forpligter også at stå helt i front hos kunden. Det handler jo om kommunikation mellem mennesker.

Baseret på 25 års salgs og træningserfaring udviklede jeg SALES CAMP: Behovet udsprang fra en frustration over det tomrum der ofte opstår mellem den inspirerende salgstræning og den dagligdag hvor resultaterne skal skabes. Det hul lukker SALES CAMP og det giver sælgerne et kæmpe løft

Jeg har...

Alexandra Svarre har coachet og trænet hundredvis af sælgere, ledere og specialister i brancher som elektronik, teknik, service, forsikring, finansiering, reklame og rådgivning.

Udviklet eget succesfuldt salgsprogram der arbejder med sælgernes selvtillid, teknikker og viden i forhold til hele salgsprocessen og giver dokumenterede salgsresultater.

Holdt oplæg og foredrag på konferencer, i virksomheder og til adskillige events.

Ledet salgskonsulenter, agenter og distributører i Europa, herunder lavet individuelle og teambaserede planer og strategier for at øge salget og forbedre resultaterne.

Var en del af den danske ledergruppe i et Fortune 500 selskab, med ansvar for det nationale salg, samt cross country salg og kontakt med Key Account direktører og salgschefer i andre europæiske lande.

Hovedansvarlig for bud og udbud, herunder udbudstrategier og taktikker, produkt og løsningsforslag, sammensætning af det rette salgsteam og forhandling for at vinde.

Rekrutteret, vedligeholdt og udviklet europæiske distributører og agenter for et verdenskendt brand med base i London.

Etableret eget firma inden for sundhedsbranchen. Lukket ordrer til nogle af de største danske virksomheder inden for forsikring, jura, medicinal og revision.

Alexandra Svarre bor i Storkøbenhavn og er gift med Martin, som er fransk canadier. Sammen har de to drenge på 14 og 11 år.

Vil du vide mere om Alexandra? Se hendes LinkedIn-profil: Gå til LinkedIn-profil

Præference center