Om LivingBusiness

LivingBusiness er startet af Alexandra Svarre, der har en 25 års international salgskarriere bag sig. Hun har trænet hundredevis af sælgere, specialister, rådgivere, servicefolk og ledere i stærk kundekommunikation og forhandling og ser hver dag, hvilken betydning det verbale kommunikationsniveau, har for en virksomheds succes.

Vi bygger og udvikler stærke salgsorganisationer

Livingbusiness har fokus på én overordnet ting. At bygge og udvikle stærke salgsorganisationer. Vi sørger for at alle medarbejdere der har kundekontakt, eksekverer kundedialogen på et højt niveau, så de ambitiøse resultater kan nås og kunderne ikke er i tvivl om valget af leverandør. Dette gælder også for rådgivere og specialister, som skal lære at kombinere den faglige kompetence, med det også at være en værdiskabende sælger.

 

Hvad enten vi underviser i vores skarpe træningsprogrammer, designer Jeres eget Sales Academy eller coacher medarbejderne til endnu højere ambitioner og mål, så fokuserer vi på salget og jeres kundetilfredshed. Kompetencerne, stoltheden, motivationen og ambitionerne, ved det som vi mener er verdens bedste job.

 

Men jobbet forpligter.

Alexandra Svarre

Stifter og CEO

Alexandra Svarre har en 25 års international salgskarriere bag sig. Hun ser hver dag hvilken betydning det verbale kommunikationsniveau har for en virksomheds succes.

Alexandra underviser blandt andet på camps, rådgiver omkring den stærke salgsorganisation og opbygger jeres unikke Sales Academy.

  • Har coachet og trænet hundredvis af sælgere, ledere og specialister
  • Udviklet flere succesfulde salgsprogrammer
  • Arbejder med sælgernes selvtillid, teknikker og viden
  • Lavet individuelle og teambaserede planer og strategier for at øge salget og forbedre resultaterne.
  • Ledet salgskonsulenter, agenter og distributører i Europa
  • Ekspert i sammensætning af dette rette salgsteam og forhandling for at vinde udbudsrunder
  • Erfaring indenfor brancher som elektronik, teknik, service, forsikring, finansiering, reklame og rådgivning.
  • Rutineret oplægs- og foredragsholder
  • Tidligere medlem af ledergruppe i et Fortune 500 selskab med ansvar for nationalt samt cross country salg

Alexandra har rekrutteret, vedligeholdt og udviklet europæiske distributører og agenter for et verdenskendt brand med base i London. Derudover hat hun etableret eget firma inden for sundhedsbranchen.

Alexandra Svarre har boet mange år i blandt andet London, Dubai og Paris men bor nu i Storkøbenhavn. Hun er gift med Martin, som er fransk canadier og sammen har de to drenge på 15 og 12 år.

 

Lyt med her, når LivingBusiness deler ud af erfaringer om salg og kommunikation

Er du den typiske sælger?

Hvor vigtig er kundesamtalen?

Hvem har ansvaret for salget?

Mødebooking og glade kunder